Si vishen yjet në udhëtim

View Gallery
22 Photos
Si vishen yjet në udhëtim
Bella Hadid

Si vishen yjet në udhëtim
Benjamin Biolay dhe Louane Emera

Si vishen yjet në udhëtim
Charlotte Gainsbourg

Si vishen yjet në udhëtim
Elle Fanning

Si vishen yjet në udhëtim
Élodie Bouchez

Si vishen yjet në udhëtim
Emily Ratajkowski

Si vishen yjet në udhëtim
Eva Herzigova

Si vishen yjet në udhëtim
Frédéric Beigbeder

Si vishen yjet në udhëtim
Hailey Baldwin

Si vishen yjet në udhëtim
Jeanne Balibar

Si vishen yjet në udhëtim
Jessica Chastain

Si vishen yjet në udhëtim
Julianne Moore

Si vishen yjet në udhëtim
Lady Victoria Hervey

Si vishen yjet në udhëtim
Laura Tenoudji dhe Christian Estrosi

Si vishen yjet në udhëtim
Li Yuchun

Si vishen yjet në udhëtim
Louis Garrel

Si vishen yjet në udhëtim
Marion Cotillard

Si vishen yjet në udhëtim
Monica Bellucci

Si vishen yjet në udhëtim
Sandrine Kiberlain

Si vishen yjet në udhëtim
Sara Sampaio

Si vishen yjet në udhëtim
Susan Sarandon

Si vishen yjet në udhëtim
Victoria Abril

Yjet që ishin nisur për në Kanë, kaluan të gjithë nga aeroporti i Nisës. Të paktën ditën e hapjes. Pasi të gjithë para se të ulnin valixhet e tyre në hotelet lukseoze kryejnë të gjithë këtë kalim të detyrueshëm. Ky është një rast shumë i mirë për të vjedhur pak nga stili i yjeve në udhëtm. Zbuloni gjithçka në galerinë e fotove.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.