Fustane nusesh Made in France

View Gallery
22 Photos
Fustane nusesh Made in France

Fustane nusesh Made in France

Fustane nusesh Made in France

Fustane nusesh Made in France

Fustane nusesh Made in France

Fustane nusesh Made in France

Fustane nusesh Made in France

Fustane nusesh Made in France

Fustane nusesh Made in France

Fustane nusesh Made in France

Fustane nusesh Made in France

Fustane nusesh Made in France

Fustane nusesh Made in France

Fustane nusesh Made in France

Fustane nusesh Made in France

Fustane nusesh Made in France

Fustane nusesh Made in France

Fustane nusesh Made in France

Fustane nusesh Made in France

Fustane nusesh Made in France

Fustane nusesh Made in France

Fustane nusesh Made in France

Treshja e motrave që fshihet pas markës franceze “Victoire Vermeulen” kanë paraqitur koleksionin e ri 2018. Ku do të zbuloni fjongo, fantella dhe kapele prej kashte… për më shumë shfletoni galerinë e fotove.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.