10 baballarët VIP-a, plot stil e sharm!

View Gallery
10 Photos
10 baballarët VIP-a, plot stil e sharm!
Johnny Depp

10 baballarët VIP-a, plot stil e sharm!
Jay Z

10 baballarët VIP-a, plot stil e sharm!
Jamie Foxx

10 baballarët VIP-a, plot stil e sharm!
David Beckham

10 baballarët VIP-a, plot stil e sharm!
Colin Farrell

10 baballarët VIP-a, plot stil e sharm!
Christian Bale

10 baballarët VIP-a, plot stil e sharm!
Chris Hemsworth

10 baballarët VIP-a, plot stil e sharm!
Channing Tatum

10 baballarët VIP-a, plot stil e sharm!
Brian Austin

10 baballarët VIP-a, plot stil e sharm!
Brad Pitt

Ju kemi kushtuar kaq shumë rëndësi stilit të femrave, saqë për një çast harrojmë se dhe meshkujt kanë dhënë kontribut jo të vogël në këtë fushë. Edhe pse vajzat mund të kenë më shumë mundësi zgjedhje në kombinim, djemtë e kanë disi më të vështirë punën. Le ta pranojmë: nuk kan fatin të veshin taka, fustane, geta apo të përdorin varëse diamanti për zbukurimin e dekoltesë. Ndonjëherë, të paturit më pak mundësi zgjedhje, nuk është aq e lehtë sa duket. Megjithatë, kur flasim për yjet hollivudianë, ata sigurisht dinë si të jenë plot stil, edhe në rastet kur mosha i ka kaluar të dyzetat. Brad Pitt, Johnny Depp janë vëtëm disa nga klishetë e të famshmëve, të cilët karakterizohen nga sharmi e një ‘sex-appeal’ marramendës. Kujdesi i treguar ndaj vetes, bën që këta hollivudianë të mplaken shumë ngadalë, pa u kuptuar. Klikoni në galeri për të parë listën e 10 yjeve ‘fashion’, që ndër të thera, janë baballarë vajzash e djemsh të vegjël.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.