Modelet më të bukur të kadillakëve

View Gallery
10 Photos
Modelet më të bukur të kadillakëve
Second Generation Cadillac CTS-V, 69000$

Modelet më të bukur të kadillakëve
World Thorium Fuel Concept (pa cmim)

Modelet më të bukur të kadillakëve
Fleetwood Brougham V8 Coupe, 12000$

Modelet më të bukur të kadillakëve
1975 Coupe DeVille, 15000$

Modelet më të bukur të kadillakëve
1957 DeVille, 24000$

Modelet më të bukur të kadillakëve
1961 Series 67 Park Avenue, 20000$

Modelet më të bukur të kadillakëve
Cadillac Ciel, 120000$

Modelet më të bukur të kadillakëve
Eldorado Biarritz, 176000$

Modelet më të bukur të kadillakëve
1941 Series 62 Convertible, 50000$

Modelet më të bukur të kadillakëve
Cadillac Phaeton 5859, 962500$

Një nga makinat më të famshme që nga krijimi i parë i tyre është Kadillaku. Mijëra të apasionuar pas automjeteve e ëndërrojnë blerjen e një modeli të tillë. Prodhuar që nga viti 1902, rrënjët e së cilit nisin nga kompania Henry Ford, kadillakët janë sot një nga makinat më luksoze amerikane. Më 1909, General Motors e bëri këtë model të vetin, e që prej asaj kohe kjo makinë ka evuoluar si në cilësi, ashtu dhe në stil. Mbetet sot për sot një nga automjetet më të kërkuara në tregun e shit-blerjes, e ne ju ftojmë të klikoni në galeri për të parë 10 modelet më të mira, bashkë me çmimet përkatëse.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.