10 kremrat më të mirë për t’u mbrojtur nga dielli

View Gallery
10 Photos
10 kremrat më të mirë për t’u mbrojtur nga dielli

10 kremrat më të mirë për t’u mbrojtur nga dielli

10 kremrat më të mirë për t’u mbrojtur nga dielli

10 kremrat më të mirë për t’u mbrojtur nga dielli

10 kremrat më të mirë për t’u mbrojtur nga dielli

10 kremrat më të mirë për t’u mbrojtur nga dielli

10 kremrat më të mirë për t’u mbrojtur nga dielli

10 kremrat më të mirë për t’u mbrojtur nga dielli

10 kremrat më të mirë për t’u mbrojtur nga dielli

10 kremrat më të mirë për t’u mbrojtur nga dielli

Për të patur një lëkurë sa më të shëndetshme, është e nevojshme që në çdo stinë të vitit ta mbrojmë atë nga rrezet ultraviolet të diellit, të cilat janë armik i lëkurës. Këto rreze sjellin plakjen para kohë të lëkurës tonë, si dhe çojnë edhe deri në shfaqjen e kancerit të lëkurës.

 

Më ardhjen stinës së verës, këto rreze bëhen shumë më agresive, ndaj duhet në mënyrë kategorike që çdo ditë të lyejmë fytyrën me një krem mbrojtës me faktor 50. Me gjithë produktet kozmetike që janë së fundmi në treg, çdo ditë bëhet më e vështirë, për të zgjedhur kremin që na mbron me të vërtetë nga këto rreze. Ne ju sjellim 10 kremrat më të mirë, të vlerësuar nga dermatologë të njohur.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.