Brenda shtëpisë së Marilyn Monroe

View Gallery
7 Photos
Brenda shtëpisë së Marilyn Monroe

Brenda shtëpisë së Marilyn Monroe

Brenda shtëpisë së Marilyn Monroe

Brenda shtëpisë së Marilyn Monroe

Brenda shtëpisë së Marilyn Monroe

Brenda shtëpisë së Marilyn Monroe

Brenda shtëpisë së Marilyn Monroe

 

Ajo është ikona e bukurisë e të gjitha kohërave. Marilyn Monroe ka jetuar në një shtëpi të stilit të fermës meksikane në Hollywood dhe pikërisht kjo banesë në të cilën ka jetuar diva e viteve ’50 ka dalë në shitje. Shtëpia është ndërtuar në vitin 1929 dhe ka një çmim prej 6.9 milion dollarë.

 

Katër dhoma gjumi, tre tualete, një pishinë, një shtëpi të vogël për të ftuarit, si dhe një kopësht gjigand, janë pjesë e kësaj shtëpie-fermë.  Le t’i hedhim një sy të gjitha ambienteve të shtëpisë, në të cilën ka jetuar deri në frymën e saj të fundit ikona dhe idhulli i miliona fansave në të gjithë botën.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.