Kapelet e plazhit që do të donit të mbani gjatë gjithë verës!

View Gallery
12 Photos
Kapelet e plazhit që do të donit të mbani gjatë gjithë verës!
Emily Ratajkowski

Kapelet e plazhit që do të donit të mbani gjatë gjithë verës!
Clyde

Kapelet e plazhit që do të donit të mbani gjatë gjithë verës!
Fenty

Kapelet e plazhit që do të donit të mbani gjatë gjithë verës!
Gucci

Kapelet e plazhit që do të donit të mbani gjatë gjithë verës!
Henrik Vibskov

Kapelet e plazhit që do të donit të mbani gjatë gjithë verës!
Kangol

Kapelet e plazhit që do të donit të mbani gjatë gjithë verës!
Maison Michel Julianne

Kapelet e plazhit që do të donit të mbani gjatë gjithë verës!
Manokhi

Kapelet e plazhit që do të donit të mbani gjatë gjithë verës!
Miu Miu

Kapelet e plazhit që do të donit të mbani gjatë gjithë verës!
Sunny Life

Kapelet e plazhit që do të donit të mbani gjatë gjithë verës!
Thom Browne

Kapelet e plazhit që do të donit të mbani gjatë gjithë verës!
Valas

Shpesh, të mbajmë një kapele në plazh na duket si një e keqe e domosdoshme. Ne që nuk mbajmë kurrë kapele gjatë vitit, apo kapuçë, bereta e kasketa ndihemi si jashtë orbite kur na duhet të mbajmë një kapele në plazh.

Megjithatë, kur ky aksesor vere është një domosdoshmëri, pse të mos mbrohemi nga rrezet e dëmshme UVA dhe UVB duke thyer rutinën e duke u argëtuar? Në të vërtetë, ka shumë mënyra për të përshtatur një kapele me rrobat e banjës.

Nëse ju preferoni bikinit vintage me bel të lartë, përse të mos i shtoni pamjes suaj edhe një kapele të stolisur ose një kapuç noti? Në qoftë se jeni tipa që preferoni një T-shirt dhe xhinset e shkurtra apo bikinit trup, një kapele njëngjyrëshe do të ishte fantastike! Cilido që të jetë stili juaj i veshjes edhe në pëditshmëri, ka nga një model kapelesh që ju përshtatet më së miri. Ne ju sjellim alternativat që duhet të provoni për këtë verë!

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.