Wow!   Rita Ora ndryshon look!

View Gallery
4 Photos
Wow!   Rita Ora ndryshon look!
Rita Ora dhe Elvis Duran

Wow!   Rita Ora ndryshon look!

Wow!   Rita Ora ndryshon look!

Wow!   Rita Ora ndryshon look!

Këngëtarja Rita Ora vazhdon të kryesojë në klasifikimet muzikore me këngën e fundit ‘Your song’. Ajo ka qenë e ftuar në emisionin radiofonik të mëngjesit të Elvis Duran, në ‘Elvis Duran and the Morning Show’ në New York pikërisht në mëngjesin e ditës së sotme për të promovuar dhe kënduar këngën e saj të fundit.

Ajo që ra në sy ishte paraqitja e Ora-s. këngëtarja është shfaqur me një look ndryshe nga herët e tjera, me flokë me onde dhe me volum si në fundin e viteve 70-të. Rita e kishte plotësuar look-un edhe me një pale syze pilot të çelëta. Me këtë look vintage këngëtarja të kujton legjendën e rock-ut Janis Joplin.

Rita është gjithmonë mahnitëse, e freskët dhe kreative për sa i përket paraqitjeve dhe ndryshimeve në look.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.