Orë dore fantastike dhe rezistente për meshkuj

View Gallery
5 Photos
Orë dore fantastike dhe rezistente për meshkuj
Omega Seamaster 300 Master Co-axial

Orë dore fantastike dhe rezistente për meshkuj
Oris Divers Sixty-Five

Orë dore fantastike dhe rezistente për meshkuj
Rolex Yacht-Master

Orë dore fantastike dhe rezistente për meshkuj
Seiko SKX175

Orë dore fantastike dhe rezistente për meshkuj
Tudor Pelagos

Meshkuj që po përgatiteni për pushime! E bëtë gati valixhen? Mes rrobave të banjës dhe aksesorëve me vete ju duhet edhe një orë dore sa më rezistente ndaj zhytjeve në pishinë, në ujin  e kripur të detit apo  ndaj djersitjes gjatë ngjitjes së një zone malore.

Ora juaj e dorës duhet të jetë rezistente ndaj ujit për të paktën 100 metra dhe të ketë një rrip metalik, prej gome ose najloni i cili nuk dëmtohet nga lagia. Gjithashtu, në pushime ju keni nevojë edhe për një orë që t’ju shërbejë si një aksesor stili në një mbrëmje të veçantë, por të kombinohet edhe me veshjen tuaj sportive. Ju sjellim në galeri modelet e orëve më rezistente për pushimet tuaja, si edhe më elegantet!

 No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.