Një vepër arti si… Alexa Chung!

View Gallery
11 Photos
Një vepër arti si… Alexa Chung!
"When the Heart is Young" nga John William Godward (1902) / Alexa Chung per Evening Standard Magazine

Një vepër arti si… Alexa Chung!
"Madame Charles Max" nga Giovanni Boldini (1896) / Alexa Chung ne Loewe

Një vepër arti si… Alexa Chung!
"Lady in Pink" nga Rogelio de Egusquiza y Barrena / Alexa Chung per Harper's Bazaar

Një vepër arti si… Alexa Chung!
"Les Demoiselles d'Avignon" nga Pablo Picasso (1907) / Alexa Chung per Twin Magazine

Një vepër arti si… Alexa Chung!
"María" nga Joaquín Sorolla (1900) / Alexa Chung me Marks&Spencer

Një vepër arti si… Alexa Chung!
"Seated Girl Facing Front" nga Egon Schiele (1911) / Alexa Chung per netaporter, viti 2011.

Një vepër arti si… Alexa Chung!
"Marguerite" nga Henri Matisse (1907) / Alexa Chung me Burberry

Një vepër arti si… Alexa Chung!
"The Signal" nga John William Godward (1899) / Alexa per Longchamp

Një vepër arti si… Alexa Chung!
"Mada Primavesi" nga Gustav Klimt (1912) / Alexa Chung veshur nga Patrick Demarchelier

Një vepër arti si… Alexa Chung!
"Girl With Braids" nga Amedeo Modigliani (1918) / Alexa me gersheta

Një vepër arti si… Alexa Chung!
"Girl with a Polka-dot Blouse" nga Amedeo Modigliani (1919) / Alexa Chung veshur me Gucci

Alexa Chung, një emër i njohur i modës britanike e me një stil unik në veshje, mund të themi se është vërtetë një vajzë me fat!

Fanset e saj më të mëdha janë dy motra me shumë shije e vizion, Maria dhe Beatriz Valdovin të cilat kanë krijuar një llogari në Instagram që prej vitit 2015-të me emër @ArtLexaChung në të cilin kanë postuar foto të mrekullueshme ku paralelizojnë veshjet e blogeres me kryevepra të rëndësishme të historisë së artit. Alexa i adhuron veprat e artit dhe është njëkohësisht fanse e çmendur e dy motrave.

Nga Modigliani tek Picasso dhe artistë të tjerë të mirënjohur të viteve ‘800-900, ju ftojmë të shijoni këto foto në galeri!No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.