Madonna na prezanton familjen e saj të mrekullueshme!

View Gallery
8 Photos
Madonna na prezanton familjen e saj të mrekullueshme!
Fotoja familjare e Madonna-s me te gjashte femijet gjate festes se ditelindjes se saj ne Itali

Madonna na prezanton familjen e saj të mrekullueshme!
Foto e rralle me Lourdes, vajzen e madhe te kengetares

Madonna na prezanton familjen e saj të mrekullueshme!
Binjaket Esther dhe Stella

Madonna na prezanton familjen e saj të mrekullueshme!
David Banda me binajket Stella dhe Esther

Madonna na prezanton familjen e saj të mrekullueshme!
David Banda, Mercy James, Esther dhe Stella me Madonna-n ne diten e Pavaresise

Madonna na prezanton familjen e saj të mrekullueshme!
Lourdes, Rocco Ritchie, David Banda, Mercy James dhe Madonna nje muaj perpara adoptimit te binjakeve

Madonna na prezanton familjen e saj të mrekullueshme!
Madonna me motrat binjake Esther dhe Stella nga Malawi

Madonna na prezanton familjen e saj të mrekullueshme!
Mercy James, Esther dhe Stella

Kur ke shumë fëmijë, ndonjëherë është e vështirë t’i bësh të gjithë bashkë për një foto familjare! Mbretëresha e Pop-it ja arriti qëllimit! Ajo ka ndarë një foto të rrallë familjare me të gjashtë fëmijët e saj, pasi ka festuar ditëlindjen në Itali!

Lourdes, 20 vjeç, Rocco Ritchie, 17, David Banda dhe Mercy James janë të dy nga 11, si edhe motrat binjake 4- vjeçare Esther and Stella kanë pozuar me të, vajzat ishin veshur me veshje të njëjta me lule. Artistja është shprehur se fëmijët janë gjëja më e mirë që ajo mund të ketë! Shfletoni galerinë tonë për të parë fotot e ditëlindjes së Madonna-s, si edhe foto të tjera të momenteve të kaluara me fëmijët! A nuk janë të gjithë adhurueshëm?No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.