Disa nga yjet që refuzojnë të kenë fëmijë…

View Gallery
9 Photos
Disa nga yjet që refuzojnë të kenë fëmijë…
Jennifer Aniston

Disa nga yjet që refuzojnë të kenë fëmijë…
Ellen

Disa nga yjet që refuzojnë të kenë fëmijë…
Kim Cattrall

Disa nga yjet që refuzojnë të kenë fëmijë…
Ellen

Disa nga yjet që refuzojnë të kenë fëmijë…
Helen Mirren

Disa nga yjet që refuzojnë të kenë fëmijë…
Marisa Tomai

Disa nga yjet që refuzojnë të kenë fëmijë…
Oprah

Disa nga yjet që refuzojnë të kenë fëmijë…
Renee Zellwager

Disa nga yjet që refuzojnë të kenë fëmijë…
Cameron Diaz

Fëmijët konsiderohen si bekim për shumicën e njerëzve, ashtu sikurse një pjesë e konsiderojnë veten pa fat, në rast se nuk iu mundësohet diçka e tillë. Thonë se prindërimi është një eksperiencë sa e mrekullueshme, aq dhe i vështirë, e sa për këtë të fundit kemj dëgjuar shumë…aq shumë, saqë përpiqemi ta shtyjmë kohën për të provuar të tilla sfida. Megjithatë, eksperienca e njerëzimit ka provuar se çdo gjë kalohet, harrohet e vështirësia kthehet në gëzim të pamasë.

Dashuria për lindjen e një jete të re po shtyn njerëzit çdo ditë e më shumë në kërkimin e metodave artificiale, në rast se nuk janë të aftë natyralisht. Por, jo të gjithë e preferojnë prindërimin. Mund të duket vërtetë e çuditshme për shumicën, ashtu sikurse një pjesë tjetër thjesht nuk munden ta imagjinojnë jetën pa fëmijët. Po këto VIP-a? Thjesht nuk e shohin veten në rolin e prindit! “Mëmësinë nuk e kam në gjak”, ka qenë deklarata e Helen Mirren, ashtu sikurse Oprah e ka shprehur hapur frikën që ndjen ndaj një eksperience të tillë. Edhe pse jo të gjithë i mbështesin, kjo mënyrë jetese iu është dukur më e përshtatshme disa prej yjeve hollivudianë, e jo vetëm. Në galeri do të gjeni disa prej tyre, e ju sigurojmë që shumica do t’ju habisin që ndodhen në listë!No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.