20 çantat më mahnitëse në Javën e Modës në Nju Jork

Eventi i shumëpritur i javës së modës në Nju Jork mbahet çdo shkurt e shtator. Shtëpitë më prestigjioze të modës në botë prezantojnë koleksionet e tyre të reja. Ky event i shumëpritur filloi në datën shtatë dhe do të vazhodjë deri në trembëdhjetë shtator.

Mes koleksioneve të stilistëve më me emër, sot do të veçojmë aksesorin tuaj të preferuar: çantat! Ja modelet që spikatën në pasarela! Shfletoni galerinë!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article