Bora Zemani, pas mëmësisë i kthehet universitetit!

View Gallery
3 Photos
Bora Zemani, pas mëmësisë i kthehet universitetit!

Bora Zemani, pas mëmësisë i kthehet universitetit!

Bora Zemani, pas mëmësisë i kthehet universitetit!

Moderatorja e “Guximtarët” dhe “Bar Skedina”në Digitalb Bora Zemani na ka treguar se sot është diplomuar!

Ka qenë vetë ajo e cila ka ndarë foto edhe video me veshjen dhe kapelen karakteristike që mbajnë studentët në ceremonin e  diplomimit, pas përfundimit të studimeve.  25-vjeçarja, bashkëshortja e DJ Vin Veli dhe nënë e Arborit të vogël sapo ka përfunduar studimet master në një universitet privat. Ja disa nga momentet e ceremonisë, në galeri!No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.