Lëkurë në zyrë? Këtë sezon, më shumë se kurrë!

View Gallery
9 Photos
Lëkurë në zyrë? Këtë sezon, më shumë se kurrë!

Lëkurë në zyrë? Këtë sezon, më shumë se kurrë!

Lëkurë në zyrë? Këtë sezon, më shumë se kurrë!

Lëkurë në zyrë? Këtë sezon, më shumë se kurrë!

Lëkurë në zyrë? Këtë sezon, më shumë se kurrë!

Lëkurë në zyrë? Këtë sezon, më shumë se kurrë!

Lëkurë në zyrë? Këtë sezon, më shumë se kurrë!

Lëkurë në zyrë? Këtë sezon, më shumë se kurrë!

Lëkurë në zyrë? Këtë sezon, më shumë se kurrë!

Nëse mendoni se zyra nuk është ambienti i duhur për të eksperimentuar me veshjen, gaboheni. Nuk po flasim për ekzagjerime apo ndonjë tejkalim norme, thjesht po ju kujtojmë se garderoba, jo rrallë herë, është çelësi i suksesit tuaj. Mund të keni krijuar idenë se copat e thjeshta e pa shkëlqim janë ideale për në punë, por ja që një vajzë plot stil kërkon diçka krejt ndryshe. Kështu, le t’ju kujtojmë se diku nëpër rrëmujën e dollapit, ju gjendet një material lëkure. Ose akoma dhe më mirë, mund të dispononi një palë gjysmë-sandale të po së njejtit lloj.

Mos gaboni t’i përdorni veshje të tilla vetëm kur dilni mbrëmjeve apo shkoni në ndonjë koncert rock-u. Natyrisht, veshur nga koka tek këmbët me lëkurë nuk është ndoshta dhe aq e përshatshme për në zyrë, por kjo nuk do të thotë që të mos vishni pantallonat apo fundin tuaj të preferuar, vetëm për shkak të materialit. Lëkura është gjithmonë e përshtatshme për ambientin e punës, mjafton të dini si ta kombinoni. E sa për këtë të fundit, ne ju ftojmë të shfletoni galerinë për disa nga sugjerimet më të mira, sidomos për vjeshtën e këtij viti.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.