Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!

View Gallery
59 Photos
Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!
Jonida Maliqi dhe Romina Ferra

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!
Sara Kolami

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!
Katerina Xhelili dhe Armina Mevlani

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!
Ilda Lumani, Katerina Xhelili dhe Enada At'Nikolla

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!
Evi Reci

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!
Devid Shakohoxha, Luel Muhametaj, Endi Cini, Mikela Mara

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!
Ilda Lumani, Flutura Reka

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!
Amina Shena

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!
Mira Kazhani

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!
Ornela Mucaj

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!
Daljana Sejdia

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!
Andri Kasneci, Elena Dobi, Ilda Lumani, Jonian Gjermani dhe Dorina

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!
Ervi Kurti

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!
Megi Ndokaj

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!
Greiss Petrovic dhe modelet e agjencise se saj

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!
Megi Ndokaj

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!
Ilda Lumani dhe Esiona Llakmani

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!
Amina Shena

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!

Fancy Lounge, destinacioni i ri i kryeqytetit celebrohet me të ftuar të zgjedhur!
Eraldo Rexha, Adelaida Xhemani, Iva Kalemi, Isida Mollaymeri

Pretendimi i tij është të kthehet në një nga vendet më IN të kryeqytetit… Dhe nata e 14 shtatorit ishte hapi i parë i kësaj sfide. Një natë plot ritëm me miq të cilët teksa trokisnin gotat bënin edhe premtimin me veten, se Fancy Lounge do të ishte destinacioni i ri i pikëtakimit të tyre!

Miqtë e zgjedhur të kësaj mbrëmjeje festuan në hapësirën e jashtme të Fancy-t, që dallon për nga arkitektura e veçantë, identifikuese dhe ndriçimi i kuruar me kujdes, çka tërhiqte vëmendjen e gjithë kalimtarëve të zonës, kjo edhe për pozicionin strategjik në të cilën ndodhet, përbri Presidencës (ish-Internacional)! Pjesa e restorantit është konceptuar me disa lloje menush (shërbim në Fancy, si dhe shërbim taksi). Të ftuarit patën kënaqësinë të degustonin disa specialitete të menduara nga kuzhinieri për këtë mbrëmje! Ndërsa, koktejlet dhe pijet e preferuara do të shoqërojnë mbrëmjet! Gjithçka në këtë natë ishte “Fancy”, çka do jua dëshmojnë edhe fotot në galerinë tonë!No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.