Cilët ishin meshkujt e veshur më bukur në Festivalin e Torontos?

View Gallery
31 Photos
Cilët ishin meshkujt e veshur më bukur në Festivalin e Torontos?
Andrew Garfield

Cilët ishin meshkujt e veshur më bukur në Festivalin e Torontos?
Armie Hammer

Cilët ishin meshkujt e veshur më bukur në Festivalin e Torontos?
Benedict Cumberbatch

Cilët ishin meshkujt e veshur më bukur në Festivalin e Torontos?
Bryan Cranston

Cilët ishin meshkujt e veshur më bukur në Festivalin e Torontos?
Charlie Hunnam

Cilët ishin meshkujt e veshur më bukur në Festivalin e Torontos?
Chris Bosh

Cilët ishin meshkujt e veshur më bukur në Festivalin e Torontos?
Christof Waltz

Cilët ishin meshkujt e veshur më bukur në Festivalin e Torontos?
Colin Farell

Cilët ishin meshkujt e veshur më bukur në Festivalin e Torontos?
Dave Franco

Cilët ishin meshkujt e veshur më bukur në Festivalin e Torontos?
Dominic Cooper

Cilët ishin meshkujt e veshur më bukur në Festivalin e Torontos?
Drake

Cilët ishin meshkujt e veshur më bukur në Festivalin e Torontos?
Eric Clapton dhe Lili Fini Zanuck

Cilët ishin meshkujt e veshur më bukur në Festivalin e Torontos?
Gael Garcia Bernal

Cilët ishin meshkujt e veshur më bukur në Festivalin e Torontos?
Garret Hedlund

Cilët ishin meshkujt e veshur më bukur në Festivalin e Torontos?
George Clooney

Cilët ishin meshkujt e veshur më bukur në Festivalin e Torontos?
Idris Elba dhe Aabrina Dhowre

Cilët ishin meshkujt e veshur më bukur në Festivalin e Torontos?
James Mcavoy

Cilët ishin meshkujt e veshur më bukur në Festivalin e Torontos?
Jamie Bell dhe Kata Mara

Cilët ishin meshkujt e veshur më bukur në Festivalin e Torontos?
Jason Sudeikis

Cilët ishin meshkujt e veshur më bukur në Festivalin e Torontos?
Jeff Bauman dhe Jake Gyllenhaal

Cilët ishin meshkujt e veshur më bukur në Festivalin e Torontos?
Jonathan Majors

Cilët ishin meshkujt e veshur më bukur në Festivalin e Torontos?
Jordan Rodriguez

Cilët ishin meshkujt e veshur më bukur në Festivalin e Torontos?
Lamar Johnson

Cilët ishin meshkujt e veshur më bukur në Festivalin e Torontos?
Lebron James

Cilët ishin meshkujt e veshur më bukur në Festivalin e Torontos?
Luke Evans

Cilët ishin meshkujt e veshur më bukur në Festivalin e Torontos?
Miles McMillan dhe Zachary Quinto

Cilët ishin meshkujt e veshur më bukur në Festivalin e Torontos?
Nicholas Hoult

Cilët ishin meshkujt e veshur më bukur në Festivalin e Torontos?
Sebastian Stan

Cilët ishin meshkujt e veshur më bukur në Festivalin e Torontos?
Shia Labeouf

Cilët ishin meshkujt e veshur më bukur në Festivalin e Torontos?
Steve Carell

Cilët ishin meshkujt e veshur më bukur në Festivalin e Torontos?
Timothe Chalamet

Po zhvillohet Festivali Ndërkombëtar i Filmit në Toronto këto ditë. Edicioni i 42-të ka përfshirë një numër të madh filmash dhe dokumentarësh pjesëmarrës, si edhe ka mbledhur personazhe të njohur e të rëndësishëm të botës së kinematografisë, muzikës dhe sporteve.

Rëndësia e këtij eventi vihet re edhe në paraqitjet e yjeve në tapetin e kuq. Cilët janë meshkujt më elegantë që spikatën me veshjet e tyre në këtë edicion? Në galeri keni një super përmbledhje! Jo vetëm femrat ranë në sy, por edhe meshkujt ishin treguar të kujdesshëm e të veshur shumë bukur!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.