Kush do ta fitojë Emmy Awards 2017?

View Gallery
14 Photos
Kush do ta fitojë Emmy Awards 2017?
Atlanta

Kush do ta fitojë Emmy Awards 2017?
Better call Saul

Kush do ta fitojë Emmy Awards 2017?
Big little lies

Kush do ta fitojë Emmy Awards 2017?
Fargo 3

Kush do ta fitojë Emmy Awards 2017?
Feud

Kush do ta fitojë Emmy Awards 2017?
House of cards

Kush do ta fitojë Emmy Awards 2017?
Master of none

Kush do ta fitojë Emmy Awards 2017?
The americans

Kush do ta fitojë Emmy Awards 2017?
The crown

Kush do ta fitojë Emmy Awards 2017?
The handmade's Tale

Kush do ta fitojë Emmy Awards 2017?
The night of

Kush do ta fitojë Emmy Awards 2017?
This is us

Kush do ta fitojë Emmy Awards 2017?
Unbreakable Kimmy Schmidt

Kush do ta fitojë Emmy Awards 2017?
Westworld

Në mbrëmjen e sotme, 17 shtator, është mbrëmja e ndarjes së çmimeve Emmy. Kjo është ceremonia e gjashtëdhjetëenëntë e këtij eventi televiziv dhe do të mbahet në Teatrin Microsoft në Los Angeles.

Do të jetë një garë mjaft e fortë, mes serialeve të kandiduar dhe një spektakël plot emocion! Kjo mbrëmje i është besuar moderatorit komik Stephen Colbert, si prezantues për herë të parë i një eventi të tillë. Njihuni me kandidaturat, në galeri!No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.