Të çmendur pas tigrit!

View Gallery
10 Photos
Të çmendur pas tigrit!

Të çmendur pas tigrit!

Të çmendur pas tigrit!

Të çmendur pas tigrit!

Të çmendur pas tigrit!

Të çmendur pas tigrit!

Të çmendur pas tigrit!

Të çmendur pas tigrit!

Të çmendur pas tigrit!

Të çmendur pas tigrit!

Sivjet, nuk ka pasur asnjëherë një trend më të dukshëm me kryefjalë felinët: tigrat dhe leopardët kanë qenë muzë frymëzimi për shumë stilistë këtë sezon. Por, ndryshe nga herët e tjera ku njollat e lëkurës së tyre kanë pikturuar copat, fytyra dhe silueta tigrash do të gjeni nga t-shirtet tek fustanet, nga çantat tek këpucët, duke na treguar se ne gjithmonë kemi çfarë huazojmë nga bota e egër. Veshjet me printime leopardi janë gjithmonë IN, e bëjnë pamjen tonë ekstravagante, por edhe të parezistueshme, kjo për shkak të provokimit që shkaktojnë në mënyrë të vazhdueshme njollat e lëkurës së felinit.

Gucci , mes disenjove të larmishme e ka sjellë fuqishëm edhe trendin e tigrit! Stilisti Michele është frymëzuar nga kultura e Lindjes së Largët për sa i përket figurës së tigrit apo dragoit, të cilat janë edhe pjesë e horoskopit kinez. Tigrat përfaqësojnë fuqinë dhe forcën. Janë mbret të mbretërisë së kafshëve të cilat mbajnë në ballë shenjën dalluese “Wang” që e dëshmon këtë tipar. Koka e tigrit ishte e pranishme në bluza, fustane mbrëmje, çanta e këpucë të brand-it Gucci. Shfletoni galerinë dhe njihuni me disa nga krijimet e stilistit Michele, me tigrin, macen e tij të preferuar!No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.