Këtë vjeshtë, xhaketat për meshkuj kanë ngjyrë ushtarake!

View Gallery
10 Photos
Këtë vjeshtë, xhaketat për meshkuj kanë ngjyrë ushtarake!
Bottega Veneta

Këtë vjeshtë, xhaketat për meshkuj kanë ngjyrë ushtarake!
Burberry

Këtë vjeshtë, xhaketat për meshkuj kanë ngjyrë ushtarake!
Folk

Këtë vjeshtë, xhaketat për meshkuj kanë ngjyrë ushtarake!
J.Crew

Këtë vjeshtë, xhaketat për meshkuj kanë ngjyrë ushtarake!
Marc Jacobs

Këtë vjeshtë, xhaketat për meshkuj kanë ngjyrë ushtarake!
Paul Smith

Këtë vjeshtë, xhaketat për meshkuj kanë ngjyrë ushtarake!
Rag&Bone

Këtë vjeshtë, xhaketat për meshkuj kanë ngjyrë ushtarake!
Ralph Lauren

Këtë vjeshtë, xhaketat për meshkuj kanë ngjyrë ushtarake!
Urban Outfitters

Këtë vjeshtë, xhaketat për meshkuj kanë ngjyrë ushtarake!
Valentino

Xhaketat janë një veshje themelore e garderobës suaj për stinën e vjeshtës. Po sikur t’ju themi se mund të shmangni pa problem atë xhaketën klasike e në vend të saj të zgjidhni një model ushtarak me ngjyrë të gjelbër  ulliri? Ose një model me shumë xhepa më  të mëdhenj?

Janë praktike, ju mbajnë ngrohtë dhe të përshtatshme për t’u veshur edhe për në punë! Jo vetëm për fundjavë, por do të ndiheni komodë edhe gjatë tetë-orarshit të punës suaj! Modelet që kemi përzgjedhur në galeri janë trende të stinës nga shtëpi të njohura mode, pse mos t’i bëni tuajat? Meshkuj, kjo vjeshtë ju do të veshur bukur e me stil!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.