Evolucioni i flokëve të Swift në vite!

View Gallery
13 Photos
Evolucioni i flokëve të Swift në vite!
1. viti 2006

Evolucioni i flokëve të Swift në vite!
2. viti 2007

Evolucioni i flokëve të Swift në vite!
3. viti 2011

Evolucioni i flokëve të Swift në vite!
4. viti 2011

Evolucioni i flokëve të Swift në vite!
5. viti 2012

Evolucioni i flokëve të Swift në vite!
6. viti 2013

Evolucioni i flokëve të Swift në vite!
7. viti 2014

Evolucioni i flokëve të Swift në vite!
8. viti 2014

Evolucioni i flokëve të Swift në vite!
9. viti 2014

Evolucioni i flokëve të Swift në vite!
10. viti 2015

Evolucioni i flokëve të Swift në vite!
11. viti 2016

Evolucioni i flokëve të Swift në vite!
12. viti 2016

Evolucioni i flokëve të Swift në vite!
13. viti 2017

Që kur Taylor Swift na bëri për vete me “Love Story” ka kaluar më tepër se një dekadë nga ajo kohë dhe gjatë gjithë këtyre viteve këngëtarja ka kaluar në shumë ndryshime në look. Nga një adoleshente që këndonte country ajo u shndërrua në një pop-star me look të kuruar skenik e jo rrallë edhe tepër provokuese e sensuale.

Që prej vitit 2006, kemi përmbledhur modelet e flokëve më ikonike të artistes: nga kaçurrelat e deri në flokët biondë me nuancë platini. Shfletoni galerinë për të parë evolucionin e Swift në look në vite!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.