10 rolet më të mira të Matthew McConaughey

View Gallery
10 Photos
10 rolet më të mira të Matthew McConaughey
A time to kill

10 rolet më të mira të Matthew McConaughey
Contact

10 rolet më të mira të Matthew McConaughey
Dallas buyers club

10 rolet më të mira të Matthew McConaughey
Dazed and confused

10 rolet më të mira të Matthew McConaughey
Frailty

10 rolet më të mira të Matthew McConaughey
How to lose a guy in ten days

10 rolet më të mira të Matthew McConaughey
Killer Joe

10 rolet më të mira të Matthew McConaughey
Lone Star

10 rolet më të mira të Matthew McConaughey
Magic Mike

10 rolet më të mira të Matthew McConaughey
The Wolf of Wall Street

Aktori amerikan Matthew McConaughey, u bë një nga personazhet më të dashur të filmave amerikanë që pas debutimit të tij në filmin “Dazzed and confused” në vitin 1993. Karriera e tij vijoi me role komike, një Oskar si “Aktori më i Mirë i Vitit” në 2013-ën dhe një Golden Globe në 2014-ën si “Aktori më i Mirë i Vitit” në film dramë. Sipa revistës prestigjioze “Times” McConaughey në këtë vit është renditur në listën e “Time 100” si një nga njerëzit me më shumë influencë në botë.

Aktori teksan është i martuar me Camilla Alves dhe kan tre fëmijë. Por cilat janë rolet e tij më të mira gjatë karrierës së pasur kinematografike të aktorit tuaj të preferuar hollivudian? Shfletoni galerinë dhe kujtojini ato!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.