Orkidetë, një element dekori perfekt për shtëpinë tuaj!

View Gallery
16 Photos
Orkidetë, një element dekori perfekt për shtëpinë tuaj!
Kjo lule minimaliste eshte perfekte edhe per te zbukuruar hapesirat me te veshtira te shtepise

Orkidetë, një element dekori perfekt për shtëpinë tuaj!
Kompozicionet alegre e me ngjyra harmonike, jane perfekte per cdo cep te shtepise

Orkidetë, një element dekori perfekt për shtëpinë tuaj!
Mjafton edhe nje vazo fare e thjeshte qelqi per t'ju sjelle atmosfere

Orkidetë, një element dekori perfekt për shtëpinë tuaj!
Ne ambientet me lageshtire

Orkidetë, një element dekori perfekt për shtëpinë tuaj!
Ne dush

Orkidetë, një element dekori perfekt për shtëpinë tuaj!
Ne kuzhine

Orkidetë, një element dekori perfekt për shtëpinë tuaj!
Ne nje kornize, ne vend te piktures

Orkidetë, një element dekori perfekt për shtëpinë tuaj!
Ne tualet

Orkidetë, një element dekori perfekt për shtëpinë tuaj!
Ne vazo prej myshku, si japonezet

Orkidetë, një element dekori perfekt për shtëpinë tuaj!
Nese keni vazo shumengjyreshe, renditini sipas ngjyrave te ylberit e ne forme simetrike

Orkidetë, një element dekori perfekt për shtëpinë tuaj!
Orkide me ngjyra per ne dhomen tuaj te gjumit

Orkidetë, një element dekori perfekt për shtëpinë tuaj!
Perben nje kombinim perfekt se bashku me dekore me stil etnik

Orkidetë, një element dekori perfekt për shtëpinë tuaj!
Prane dritareve

Orkidetë, një element dekori perfekt për shtëpinë tuaj!
Prane luleve te tjera

Orkidetë, një element dekori perfekt për shtëpinë tuaj!
Te varura

Orkidetë, një element dekori perfekt për shtëpinë tuaj!
Vendosini bkur e ne forme gjeometrike si nje skulpture

Orkidetë, lulet tuaja të preferuara, duket se nuk janë kurrë mjaft në ambientet e shtëpisë suaj! Janë padyshim bimët më të bukura e shumëngjyrëshe kur lulëzojnë që i shtojnë gjallëri shtëpive apo zyrave!

Format e tyre të veçanta e të përpunuara, larmia e madhe e ngjyrave të shkëlqyera dhe bukuria e tyre elegante dhe ekzotike i bëjnë ato një element perfekt dizajni. Po, e keni kuptuar mirë, dizajni! Këto lule i shtojnë  klasin dhe personalitetin shtëpisë. Pa marrë parasysh nëse shtëpia juaj është e madhe apo e vogël, klasike, moderne, minimale ose elegante, ekziston një orkide që mund t’i përshtatet çdo stili të dekorit të zgjedhur.

Shfletoni galerinë për të gjetur idenë dhe frymëzimin e duhur për shtëpinë tuaj. Por kini kujdes: një orkide tërheq tjetrën!

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.