Shtëpi alla tropikana

View Gallery
6 Photos
Shtëpi alla tropikana

Shtëpi alla tropikana

Shtëpi alla tropikana

Shtëpi alla tropikana

Shtëpi alla tropikana

Shtëpi alla tropikana

Destinacioni i kësaj stine do të jetë savana e egër, motivet e pafundme të xhunglës, shumëllojshmëria e ngjyrave përmes dizenjove të lëkurës së kafshëve, detaje origjinale të “vjedhura” nga fiset indigjene dhe gjithçka tjetër që lidhet me stilin tipik tropikal, me të cilin duhet të mbushni çdo cep të ambjenteve të pushimit, enkas për shtëpinë e plazhit.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.