Si të veshim bluzën me kapuç oversize me fund, pantallona ose vetëm me këpucë

Më e duhura për vjehstë dimrin është bluza me kapuç oversize që mund ta kombinoni me fund, çorape, ose vetëm me këpucë.

 

Koha për bluza me kapuç oversize, të rehatshme të gjata, cool për t’u kombinjura në mënyrë të pazakontë. Veshja më trendy është me çizme të gjata, kështu edhe pa pasur asgjë poshtë sepse bluza është mjaftueshme e gjatë për t’u bërë një minisfustan, pa pasur ftohtë.

Por mund të përshtaten edhe me ballerina, ose çorape rrjetë (një tjetër trend I stinës). Dhe nëse do diçka më klasike sib l;uza e kombinuar me fund ose pantallona luaj me diferencat e pëlhurës me shkëlqim ose mat.

Me balerina

Me geta rrjetë

Me fund

Me atlete

Me çizme të gjata kamoshi

Me çizme të gjata

Me pantallona me shkëlqim të gjera

 No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.