Bizhutë që duhet të blini për Black Friday që të shkëlqeni si një yll

Një palë vathë me krahë ëngjëlli osë një gjerdan me pilivesë? I duam të gjitha

gioielli black friday collanine orecchiniNëse do të gërshetosh look-un tënd me një bizhu dhe të shndrisësh si një yll në vendin e duhur, ke zbritur në planetin Bling Bling. Për Black Friday përfitoni nga uljet dhe blini bizhuteritë që të shkëlqeni me një palë vathë me krahë ëngjelli, një varëse me pilivesë, apo me perla, zbukurime me kristale dëbore. Janë prova e një ylli.

Varëse argjendi me gur ngjyrë rubini
Vathë kristali
Varëse me nje pikë të varur
Varëse me kristale
Vathë me krahë ëngjëlli
Varëse në formë ylli
Vathë në formë rreze
Vathë me petale të zeza

Vathë në formë ylli

Varëse me një zemër blu të varur

Vathë me perla

Varëse me pilivesë

Varëse me perlë dhe guaskë

Vathë me flutura dhe perla

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.