Miley Cyrus shtatzënë, apo ka ngrënë shumë për Falënderime? Ja fotoja…

Pas fjalëve për martesën e fshehtë të këngëtares Miley Cyrus me të fejuarin Liam Hemsworth, një tjetër rrëmet fjalësh mbi shtatzëninë e mundshme të artistes ka vërshuar nga fansat.

Shkak është bërë një foto e Miley-t shkrepur për ditëlindjen e saj. Këngëtarja e ka shumë afër ditëlindjen me festën e Falënderimeve, megjithëse ajo shkruan se është vegane, ndaj nuk do të konsumojë gjel deti.

Miley Cyrus

Barku i rrumbullakosur i artistes na bën të dyshojmë, dhe kur nuk ka një gjel brenda tij, sa mundësi ka që të ketë një beb?

Fansat kanë nxituar menjëherë ta pyesin, por Miley ka qëndruar e heshtur, ashtu si dhe për martesën e saj.

Nuk e ka gabim! Sa më pak të dinë njerëzit, aq më mirë është!

Image result for miley cyrus pregnant

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.