Keni marrëdhënie të shëndetshme? Me siguri keni shmangur këto 9 gjëra!

Marrëdhëniet nuk janë gjithmonë nga ato më idealet. Edhe pse mund të karakterizohet nga një dashuri e pamohueshme, nuk janë të pakta rastet kur vetë çifti nuk di të krijojë relata për t’u admiruar. Të tilla probleme shtyjnë në distancime që arrijnë deri në ndarje, e ndoshta dhe ju vetë nuk e keni kuptuar pse.

Në një lidhje, nuk mund të funksionojë vetëm me kontributin apo drejtimin e njërës palë. Kjo ndoshta ngjason si më klisheja e mundshme, por ja që është mëse e vërtetë. Nëse keni një lidhje të shëndetshme, atëherë ju keni shmangur që në fillim këto 9 gjëra:

1. Rikthimi tek debatet e mbyllura prej kohësh tashmë.
2. Të kërkoni falje oa sinqeritet.
3. Të fajësoni partnerin nëse ndodh diçka e keqe.
4. T’i mbani të fshehtë partnerit diçka nga jeta e tyre.
5. Postimi i diçkaje negative për tjetrin në rrjetet sociale.
6. Të ankoheni tëk të tjerë njerëz për partnerin.
7. Ta sillni jetën vetëm partnerit, duke mos i dhënë liri as vetes, as tjetrit.
8. Të mos pranosh të kërkosh falje.
9. Të mos pranosh të falësh.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.