Supa e peshkut, perfekte për darkën tuaj 0 238

Përbërsit:
250 gr fletë merluci
250 gr karkaleca
250 gr fileta peshk
6 lugë vaj vegjetal
1 thelpinj hudhre
3 lugë majdanoz
1 spec i kuq djeges
1 lugë uthull
kripë.

Pergatitja:

Në një enë të bollshme fërgoni me vaj, hudhrën, 2 lugë majdanoz dhe specin, derisa hudhra të marrë lehtë ngjyrë. Hidhni 1 litër ujë të ngrohtë, uthullën, kripën dhe çojeni në vlim në zjarrë të fortë.

Shtoni merlucin, karkalecat e ndryshëm dhe lëni edhe 8-10 minuta të tjera në zjarr. Pjekëni hudhrën dhe specin, ndajeni supën nëpër pjata të veçanta, shoqëroni me majdanozin e mbetur, hudrën dhe specin

Previous ArticleNext Article

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *