Nëse i urreni flokët e elektrizuar, ju prezantojmë produktet ideale që do të zgjidhin punë një herë e përgjithmonë! 0

Një ndër problemet më të shpeshta të flokëve është elektrizimi. Po, po flasim për fijet e holla të ngritura lart, që dallohen menjhëherë sapo bie pak dritë. Nuk ka rëndësi nëse sapo jemi larë apo nëse kemi qendruar për orë të tëra para pasqyrës për të arritur më të mirën – nëse flokët kan natyrën të elektrizohen, atëherë mos prisni të kundërtën.

Një tjetër element që vajzat nuk durojnë është të dalurit e fijeve të reja në skajin e ballit. Nuk është kaq problematike kur i mbajmë flokët e lëshuara, por në rast se dëshirojmë të kemi një model të ngritur lart, si të kapura bisht apo topuz, e dimë se do të kemi një pamje tejet të shkujdesur përgjatë pjesës tjetër të ditës. Dhe në fillim, kur sapo i kemi rregulluar, kemi shpresën se do të qendrojnë ashtu, të bashkuara me pjesën tjetër të flokëve, por gjithmonë ndodh e kundërta.

Ndonëse mund të duket teje e pashmangshme, ekzistojnë në fakt disa produkte të rekomanduara nga estetistë nga e gjithë bota, që do të ndihmojnë në elemnimin e këtij problemi. Mos u habisni nëse përdorni këto kremëra apo vajra dhe të shihni se flokët do të qendrojnë të bindur përgjatë gjithë ditës. Gjithçka që keni ëndërruar tashmë mund ta gjeni në një kuti të vogël, për një paraqitje të magjishme, shumë larg shkujdesjes apo moskokëçarjes!

​Tancho Tique Stick
Avlon KeraCare Edge Tamer
Hicks Edges
Gorilla Snot Gel
Eden Coconut Shea Control Edge Glaze
Eco Styler
Design Essentials Natural Honey & Shea Edge Tamer
Curls Blueberry Bliss Curl Control Paste
Creme of Nature Argan Oil Perfect Edges
Carol’s Daughter Black Vanilla Edge Control Smoother
Ampro Shine ‘N Jam Silk Edges
Previous ArticleNext Article

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *