Fotot më të këqija që një turist mund të kapë

Ju mund të thoni se është e thjeshtë të jesh turist. Shumica nga ne kapin shkrepje të denja gjatë pushimeve, por ka të tjerë që insistojnë të injorojnë rregullat minimale të shijes së mirë.

Mendo foton më të keqe që ke bërë ndonjëherë gjatë gjithë jetës nëpër udhëtime dhe shumëzoje me 10. Je sërish larg të krahasuarit me këto dështime që vijnë më poshtë.

1. Të gjithë duhet ta dinë që ne jemi një familje!

Everyone Has To Know We Are A Family!

2. “Foto Bomb”

Photo Bomb

3. Kur Stingray sillet si pervers..?

The Stingray Acts Like A Perv

4. Mirë se erdhët në Murica!

Welcome To Murica!

5. Qëndro!

Stay Still, You Little Rascal

6. Dhe kështu krijohen njerëz problematikë

And This Is How They Create Disturbed Adults

7. Ndryshimi i këndit

Changing The Angle

8. Kur kthehesh nga një udhëtim i gjatë

When You Finally Come Home From A Long Trip

9. Kur mendon se ‘peshkaqeni’ do të të hajë

Creepy Dolphin Sneaks From Behind

10. Qëllimi

Target Acquired

Previous ArticleNext Article

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *