Për ju që doni të guxoni: bëjini tuajat këto cilësi të veshjes këtë pranverë 0 1096

Ideja e një garderobe esenciale është subjektive. Disa e përkufizojnë në elementë të vegjël, si bluza e thjeshtë e bardhë dhe xhaketa e zezë, pra ato gjëra që nuk varen nga sezoni dhe kanë gjithmonë një vend në dollapin tuaj. Ndërkohë që disa të tjerë e zgjerojnë këtë përkufizim duke marrë shkas nga trended e momentit.Për pranverën 2018 ka shumë element që i përshtaten të dyja grupeve.

Më poshtë, një listë me sugjerimet tona.

1- Pantallona me rrip

Spring 2018 Wardrobe Essentials: Belted Trousers

Spring 2018 Wardrobe Essentials: Belted Trouser

Spring 2018 Wardrobe Essentials: Belted Trouser

Spring 2018 Wardrobe Essentials: Belted Trouser

2- Këmishë me ngjyrë të fortë

Spring 2018 Wardrobe Essentials: Color-Blocked Buttoned-up Shirt

Spring 2018 Wardrobe Essentials: Color-Blocked Buttoned-up Shirt

Spring 2018 Wardrobe Essentials: Color-Blocked Buttoned-up Shirt

Spring 2018 Wardrobe Essentials: Color-Blocked Buttoned-up Shirt

3- Atlete të fryra

Spring 2018 Wardrobe Essentials: Chunky Sneakers

Spring 2018 Wardrobe Essentials: Chunky Sneakers

Spring 2018 Wardrobe Essentials: Chunky Sneakers

Spring 2018 Wardrobe Essentials: Chunky Sneakers

4- Fustani i gjatë

Spring 2018 Wardrobe Essentials: Midi Dress

Spring 2018 Wardrobe Essentials: Midi Dress

Spring 2018 Wardrobe Essentials: Midi Dress

Spring 2018 Wardrobe Essentials: Midi Dress

5- Bluza e madhe

Spring 2018 Wardrobe Essentials: Oversize Hoodie

Spring 2018 Wardrobe Essentials: Oversize Hoodie

Spring 2018 Wardrobe Essentials: Oversize Hoodie

Spring 2018 Wardrobe Essentials: Oversize Hoodie

6- Vathët rrethorë

Spring 2018 Wardrobe Essentials: Hoop Earrings

Spring 2018 Wardrobe Essentials: Hoop Earrings

Spring 2018 Wardrobe Essentials: Hoop Earrings

Spring 2018 Wardrobe Essentials: Hoop Earrings

7- Seti i thurrur

Spring 2018 Wardrobe Essentials: Knit Set

 

Spring 2018 Wardrobe Essentials: Knit Set

Spring 2018 Wardrobe Essentials: Knit Set

Spring 2018 Wardrobe Essentials: Knit Set

8- ‘Polka dot’

Spring 2018 Wardrobe Essentials: Polka-Dot Top

Spring 2018 Wardrobe Essentials: Polka-Dot Top

Spring 2018 Wardrobe Essentials: Polka-Dot Top

Spring 2018 Wardrobe Essentials: Polka-Dot Top

9- Kostumi me fund

Spring 2018 Wardrobe Essentials: Skirt Suit

Spring 2018 Wardrobe Essentials: Skirt Suit

Spring 2018 Wardrobe Essentials: Skirt Suit

Spring 2018 Wardrobe Essentials: Skirt Suit

10- Çanta e kashtës

Spring 2018 Wardrobe Essentials: Straw Bag

 

Spring 2018 Wardrobe Essentials: Straw Bag

Spring 2018 Wardrobe Essentials: Straw Bag

Spring 2018 Wardrobe Essentials: Straw Bag

 

Previous ArticleNext Article

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *