Disa mënyra për të kuptuar se partneri ju tradhton, jo fizikisht, por “me mendje”

Sot, tradhtia ka marrë një tjetër dimension.

Ajo nuk është më çështje fizike, por edhe një emocionale, ose ajo që ne quajmë rëndom “tradhti me mendje”. Mund të fillojë një si ndjenjë miqësore ndaj një personi tjetër dhe është e pashmangshme. Sipas statistikave, , rreth 45% e meshkujve dhe 35% e grave kanë pranuar të kenë një lloj afere emocionale me një shoqe ose shok.

Më poshtë do t’ju sjellim disa fakte që mund t’ju tregojnë fare mirë për një tradhti, apo shenjë pabesia emocionale.

Është shumë i lidhur me një mik të gjinisë së kundërtFlet me zë shumë të ulët në celular

Ankohet për ju sa herë t’i jepet mundësia

Tejkalon kufijtë me personat që njeh për herë të parë

Gënjen për të ardhurat

Previous ArticleNext Article