Në prag të MET Gala: këto 11 paraqitje do dëshironim t’i shihnim këtë vit nga VIP-at! 0 488

MET Gala është më pranë se kurrë dhe duke qenë se është një ndër eventet më të rëndësishëm të vitit, do dëgjojmë shumë para dhe pas organizimit. Yjet kujdesen të fitojnë një status të caktuar në listën e të veshurve më mirë, ndonëse jo të gjithë arrijnë të kalojnë në këtë renditje. Disa nga paraqitjet më të çmendura i kemi parë jo më larg se vitin e shkuar, ndërsa këtë herë tema do të jetë e ndërthurur me modën, parajsën e katolicizmin.Të gjithë kanë filluar të mendojnë se si mund të vishet Beyonce e Rihanna, meqënëse kanë dalluar çdo herë për zgjedhjet e tyre. Por, si do të na surprizojnë yjet në të vërtetë? Bazuar në sfilatat e emrave më të famshëm, ekspertët kanë dhënë disa sugjerime lidhur me atë çka mund të shohim veshur nga VIP-at. Nga dizenjo florale, e deri tek kapelet e larta, firma si D&G apo Gucci kanë patur shumë për të dhënë këtë vit.

Më poshtë do të gjeni 11 sugjerimet që mund t’i shohim mbrëmjen e MET Gala 2018. Si ju duken?

Previous ArticleNext Article