Kapelet e kësaj vere, janë më të bukurat që keni patur ndonjëherë 0 386

Ej, vera po vjen, dhe ne mezi po presim…Ditët e ngrohta, pasditet e vona anës detit, apo pishinës, ecjet zbathur në rërën e lagur me një kokteil në dorë, rrezet e diellit….Mirë zgjohuni tani dhe pse jo filloni me blerjet e verës. Pse të mos e nisim me kapelet, të cilat janë kaq të nevojshme në stinën e nxehtë. Për t’u mbrojtur nga rrezet e diellit,dhe pse jo për të t’u dukur sa më moderne, do t’ju ftonim të shfletonit galerinë për të parë se çfarë modelesh na sugjerojnë stilistët për të mbajtur në kokë këtë verë. Dhe nxitoni se kapelet këtë herë janë kaq të bukura, sa mund të mbarohen shumë shpejt.

Previous ArticleNext Article