Erdhi pranvera! Si të zbukuroni ballkonin me lulet e preferuara, pa ju zënë shumë hapësirë 0 824

Ne të gjithë e dimë që një shtëpi duket shumë e bukur kur mbi tavolinë ka lule, e cila kijon një atmosferë mirëpritëse. Por përveç estetikës, lulet në ambientin e shtëpisë kryejnë edhe disa funskione të rëndësishme, duke nisur që nga përmirësimi i cilësisë së ajrit të brendshëm e deri tek përmirësimi i gjendjes emocionale.Ashtu sikurse veshjet, edhe lutet na prezantohen herë pas here në formën e trendeve dhe a dini se këtë sezon lulet e mbjella në vazo janë jashtë mode? Nëse jo, po ua zbulojmë ne. Lulet e varura në mur! Lulet e vendosura në vazo pavarësish se mund të jenë shumë të bukura, zënë një hapësirë të konsiderueshme të ballokonit, verandës, apo kudo qoftë që i zgjidhni t’i vendosi ato. Për këtë arsye është gjendur një zgjidhje shumë e lehtë: lulet e murit.

Më poshtë do ju sjellim disa ide si të zbukuroni ballkonin e shtëpisë me lule, pa pasur nevojë që të zini hapësirën që duhet ta shfrytëzoni për të pushuar.

 

Previous ArticleNext Article