Për një mbrëmje plot ëndrra/ Këto janë 10 destinacionet për t’u vizituar në 2018! 0 652

Udhëtimet…sa larg na çojnë, qoftë dhe me imagjinatë. Të paktë janë ata që zgjedhin të qendrojnë në të njejtin vend për një kohë të gjatë. E nëse lëvizjet nga një destinacion, në tjetrin do të ishin falas, shumica do të ishin vetëm në rrugëtim e sipër.Preferojmë të largohemi sa më shumë nga vendlindja, për të marrë një periudhë pushimi. Europa, Amerika, Azia – nuk ka rëndësi ku shkojmë, mjafton të arratisemi në vendet përrallore që mbart ky planet. Disa duan aventurën, të tjerë luksin, e kështu ndahemi në kategori të ndryshme bazuar në atë çka pëlqejmë. Si çdo vit, edhe këtë herë ekspertët kanë renditur dhjetë vendet që duhen vizituar gjatë 2018-tës.

Kujdes: pamjet e mëposhtme mund t’ju bëjnë të ëndërroni gjatë, pa e kuptuar përhumbjen në imagjinatë. Është kjo magjia e udhëtimit!

Kili

 

Korea e Jugut

 

Portugalia

 

Djibuoti

 

Zelanda e Re

 

Malta

 

Gjeorgjia

 

Mauritius

 

Kina

 

Afrika e Jugut

 

 

Previous ArticleNext Article