Incidenti në skenën e Eurosong! Këngëtares së Anglisë i rrëmbejnë mikrofonin nga duart 0 1515

Perofmanca e Angilsë nuk ka shkuar ashtu sic ishte parashikuar në këtë finale të Eurosong. Teksa këngëtarja po perfomonte, papritur një nga publiku është ngjitur në skenë duke ia rrëmbyer nga duart mikrofonin, për ta hedhur më pas në tokë. Sigurimi ka ndërhyrë pak sekonda më pas duke e larguar menjëherë.Këngëtarja e ka kaluar me shumë sportivitet. Ka rrimarë mikrofonin dhe ka nisur të këndojë, duke e kaluar me shumë profesionalizëm këtë incident, ndonëse në sekondat e fundit u ndje që ishte paksa e tensionuar, me frikën se mund t’i ndodhte sërish dicka e tillë.

Mirëpo, ky nuk është incident i parë që ndodh në skenën e Eurosong. Një vit më parë, sërish një nga publiku është ngjitur në skenë, duke bërë disa skena të pahijshme.

Previous ArticleNext Article