Të gjitha herët që Rudina Magjistari ka bërë ‘xing’ me të ftuarit 0

Pakkush mund ta dijë që në televizion harmonia dhe balanca që krijohet mes ngjyrave, dritave, apo pse jo edhe veshjeve të të ftuarve është një element i rëndësishëm. Imagjinoni nëse i ftuari apo e ftuara krejt rastësisht do të vishej njësoj me moderatoren/ in… Do të krijohej një situatë paksa komike, por edhe monotone që në nisje të programit.

Megjithatë këto rregulla të pashkruara që ka ekrani jo gjithmonë zbatohen, dhe herë pas here mund të ndodhin edhe ‘përplasje’, aq më tepër në një program të përditshëm si ai i Rudina Magjistarit. Është pikërisht emisioni i pasdites në Tv Klan nga ku ne kemi marrë të gjitha herët që Rudina ka bërë ‘xing’ me të ftuarit e saj. Ajo është gjendur përballë mysafirit/ es me të njëjtën ngjyrë, print, model, prerje veshje apo edhe me të njëjtën krehje flokësh…

Por vështirë se mund të bëjë dikush ‘xing’ me Rudinën sa i përket dozës së ëmbëlsisë në portretin e saj

 

 

Previous ArticleNext Article