Me këto modele flokësh do jeni ylli i mbrëmjes! 0

Jemi në prag vere dhe njëkohësisht në prag sezoni dasmash. Me siguri shumë prej jush e kanë marrë një ftesë dasme për këtë verë dhe ne po ju lëmë vetëm sikletin e gjetjes së veshjes, pasi për flokët po ju vijmë ne në ndihmë. Këtu do të gjeni disa krehje, apo stilime flokësh me të cilat me siguri do të ndiheni më e bukura e mbrëmjes. Por kujdes, jo më e bukur se nusja!

 

Previous ArticleNext Article