Ja vogëlushët VIP shqiptar, që kanë instagram 0 748

Pse vetëm mami?! Dua edhe unë instagram

Prindërit e tyre janë të famshëm, e rrjedhimisht edhe ata, vogëlushët e tyre janë kthyer në emra shumë të dashur për publikun. Sot çdo i famshëm e ka një rrjet social, e kjo tashmë duket se është bërë e pashmangshme. E krahas arritjeve profesionale, po aq e pashmangshme duket se është edhe dëshira për të postuar, apo për të ndarë me ndjekësit (ose vetëm me të dashurite tyre), triumfin më të madh për çdo prind, fëmijën e tij. Shumë prej VIP-ave kanë preferuar të mos tregohen shumë hermetikë dhe të ndajnë herë pas here ndonjë foto të të vegjëlve të tyre. Por duke qenë se shpesh instagrami i mamit është më së shumti për punë, pse mos të ketë llogarinë e tij personale çuni apo goca e mamit?! Bordo ju sjell fëmijet VIP, të cilët mamat e tyre u kanë hapur instagram (sigurisht nën menaxhimit e mamit). Ja disa prej tyre.

Vesa dhe Lian

Hueyda dhe Gabriel

Teuta dhe Kaia

Çiljeta dhe Fernando

Inis dhe Coco Antonel

Ingrit dhe Paridi

 

 

 

 

Previous ArticleNext Article