Historike! Albawings realizon fluturimin e parë direkt, Tiranë-Tel Aviv

Nëse po planifikoni pushimet e verës dhe dëshironi të ndërthurni argëtimin, historinë, arkitekturën  e bukur, atëherë destinacioni i duhur është Tel Aviv, Israel.

Dhe tashmë me Albawings, ky destinacion është më afër nga sa mund ta kishit menduar. Kjo kompani ka realizuar fluturimin e parë në historinë e Aviacionit Shqiptar, direkt nga Tirana për në “kryeqytetin mesdhetar”.

“Albawings” prej muajsh operon në tregun e transportit ajror, duke përshkuar 7 destinacione nga Tiranë në Itali, përkatësisht Torino, Trevizo, Firence, Ancona, Bologna,Perugia, Rimini. Por tashmë, ju do të keni mundësi të vizitoni edhe Tel Aviv, qytetin i cili qëndron zgjuar 24 orë, për disa ditë pushime të mbushura me shumë kujtime të bukura.

Previous ArticleNext Article