Shihni momentet më të bukura të romancës së Harryt dhe Meghan

Ata tashmë janë burrë e grua, edhe para Zotit. Meghan Markle dhe Princ Henri (sepse ai në të vërtetë quhet Henri, Harry është nofka që i ka vënë i vëllai kur ishin të vegjël), e nisën romancën e tyre në verën e vitit 2016, e ndërsa 19 maji i 2018-es  i gjeti të martuar. Le ti hedhim një sy momenteve më të ëmbla dhe të bukura të çiftit gjatë gjithë lidhjes së tyre, por kujdes, ne nuk mbajmë përgjegjësi nëse nisni të lotoni! 

 

 

 

 

 

Previous ArticleNext Article