Fjongo mania! Tendenca më elegante dhe romantike për Pranverë/Verë 2018

Ky sezon pranverë/verë duket se do të pushtohet nga veshjet romantike dhe dinjitoze për femrat, një stili bon ton dhe i rafinuar, pasi gjithçka vërtitet rreth fjongove.

Për vite të tëra fjongot kanë luajtur vetëm rolin e një aksesori zbukurues në pakot e dhuratave, por këtë sezon ato do të vijnë fuqishëm në çdo veshje dhe aksesorë të mundshëm.Nga fustanet, këmishat, pantallonat, kostumet, fundet, sandalet apo aksesorët: nuk ka dyshim që fjongot po njohin periudhën e tyre të artë. Nëse nuk e dini ende se çfarë të synoni, më poshtë jepen disa nga përzgjedhjet e veshjeve dhe aksesorëve më të bukur të momentit.

Previous ArticleNext Article