10 modele shapkash, me të cilat do të ‘jetoni’ këtë verë!

Me siguri veshjet e verës keni ditë që i keni nxjerrë nga dollapët tuaj, pasi vera këtë vit erdhi shumë më shpejt në Shqipëri. Nëse jeni në kërkim të shapkave për këtë verë, ndaloni dhe shihni fillimisht sugjerimin tonë. Si thoni sikur të mos e sakrifikoni stilin aspak, por të jeni njëkohësisht edhe komod apo praktik?!

 Sepse stilistët këtë sezon sugjojnë shapka dhe sandale të sheshta të frymëzuara nga vitet ’80. Nga printet me pika (polka), e deri tek printet me ngjyrat e ylberit këtë kjo verë do të jetë e rehatshme dhe ‘stylish’ në këmbë. Ja modelet më ‘in’ të këtij sezoni!

 

Previous ArticleNext Article