London përcakton profesionin e tij dhe babi Ledioni e mbështet plotësisht 0

London Noor është ende i vogël për të menduar për një profesion, por ashtu si çdo fëmijë kureshtar kjo nuk e ka penguar të eksplorojë me dëshirat e tij. Në një foto të postuar në Instagram, shfaqet babi Ledioni dhe London së bashku duke i rënë një pianoje duke e shoqëruar me një mbishkrim se mezi po presin deri sa ta mësojnë.

Në foto London duket i tëri i përkushtuar në tastet e pianos duke na bërë të mendojmë se ai është vërtet duke e shijuar muzikën e saj.

“Meqë maestro @albanmale s’na mëson gjë, punojmë me forcat tona.” – shkruan Ledioni

A do të bëhet vallë edhe London pjesë e televizionit apo artit kur të rritet si prindërit e tij? Kjo është ende herët për tu zbuluar dhe deri atëherë ai do të shijojë çdo gjë të re në jetën e një fëmije. Si Sara dhe Ledioni na kanë përditësuar gjithmonë me foto të reja të London gjatë pushimeve që ato bëjnë si familje apo në raste të ndryshme festash.

Previous ArticleNext Article