3 trendet që kanë qenë shumë në modë verën e kaluar, por që këtë vit duhet t’i zhdukni!

Diçka që sot është në modë, të nesërmen është totalisht demode. Kështu e kanë trendet e modës, dhe besojmë që jeni mësuar më këtë. Sigurisht, për çështje ekonomike, ne detyrohemi që rrobat e verës së kaluar t’i veshim sërish edhe këtë sezon. Mirëpo, ndonëse disa prej tyre mund të jenë “timeless” (që nuk dalin kurrë nga moda), si psh, T-shirt apo pantallona xhins, disa të tjera jo.

Për këtë arsye në këtë artikull ne kemi vendosur që t’ju sjellim tre trendet që janë “zhdukur” nga moda për këtë sezon veror. Njëra prej tyre, vijon të jetë epreferuara jonë, por me siguri nuk do të dukemi aspak bukur kur ta veshim. Sa keq na vjen…

1.Shpatullat jashtë

2.Njëra shpatull jashtë3.Çantat me një formë shumë të strukturuar

Previous ArticleNext Article