Miriami e lindi, por mjekët ja japin vajzën Albanit ta mbajë në kraharor 0

E ftuar në emisionin “Në kurthin e Piter Panit” ka qenë e ftuar këngëtarja Miriam Cani. Gjatë pyetjeve të shumta të fëmijëve ajo ka treguar një histori shumë komike gjatë lindjes së vajzë së saj Ameli.

“Unë linda në Gjermani dhe kisha vendosur për lindje natyrale, por pas 10 orësh dhimbjesh dhe kontraktimesh mjekët vendosën që ta lindja me operacion. Pas lindjes mjekët në Gjermani, kanë një traditë të tyre që fëmijën e sapolindur ja vendosin nënës në gji të zbuluar për tu ambientuar me aromën dhe rrahjet e zemrës së saj.”

Mirëpo Miriami ka qenë nën efektin e narkozës dhe në vend të saj, mjekët zhveshin Albanin dhe ja dhanë fëmijë atij për ta mbajtur.

Previous ArticleNext Article