Blogeret në botë janë të fiksuara pas kësaj çante, por e keni parë gjë tek ato shqiptaret?

Verën e kaluar, të gjithë ishin të fiksuar pas këtyre shapkave…


…E ndërsa këtë verë, Instagrami, i cili tashmë është shndërruar si një vitrinë, na prezanton me çantën që ka “pushtuar” të gjitha vajzat: çantën si shportë druri.


Ju ndoshta mund ta keni parë tashmë tek blogeret tuaja të preferuara; është tërësish prej drurit të bambusë, dhe mund të shihet pjesërisht se çfarë ka brenda. Kjo çantë, frymëzuar nga shportat e piknikut, u popullarizua së pari në Japoni në vitet 1940, e ndërsa tashmë ajo është rikthyer sërish në modë.

Ja disa mënyra se si e kanë kombinuar blogeret e njohura në botë…

Ka dhe ngjyra të ndryshme…

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article