Mbretëresha dhe Meghan s’shkojnë mirë? Kjo foto na tregon të vërtetën

Një foto e mbretëreshës Elisabeth në dasmën mbretëreore, teksa e shihte me inat Meghan Markle u shpërnda me shumë shpejtësi në Internet. Në media është komentuar shumë raporti që ka ajo me nusen e nipit të vogël, sipas së cilave nuk është dhe aq e mirë sa marrëdhënia e mbretëreshës me Dukeshën Kate.

Sipas tyre, shkak për këtë është e shkuara e Meghan; fakti që ka qenë e martuar më parë, profesioni i saj si aktore, e megjithatë duket se janë thjesht spekulime të mediave për mbushur faqet e tyre.

Gjatë pritjes që Mbretëresha Elizabeth, i bëri Komisionerit të Lartë të Austrisë në Mbretërinë e Bashkuar, Honorable George Brandis, në zyrën e saj u vu re mjaft qartë mbi komodinë fotografia e fejesës së Princ Harry-it dhe Meghan Markle. Nëse mbretëresha nuk do e kishte qejf, pse do mbante foton e atyre në komodinë?

Çështje protokolli apo jo?

Previous ArticleNext Article